Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Cerna Ruze

Det är fortfarande relativt billigt att shoppa i Prag med vissa undantag, såsom märkeskläder och hemelektronik. Är du på besök i Prag och vill uppleva typiskt tjeckisk shopping så får du inte missa att ta dig till den stora gallerian Cerna Ruze på Na Prikope 12. Gallerian har anor från 1930-talet och erbjuder shopping när den är som bäst, med kläder och skor samt inredning och mycket annat.

Läget är centralt, och hit kommer du förmodligen förr eller senare om du rör dig runt i centrala prag. Tunnelbanelinjerna A och B stannar i närheten.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Jan Madaras - outland

Foto: jose luis hidalgo

Foto: javier herranz

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige.

Butiker har normalt öppet kl 9-18 på vardagar, och kl 9-13 på lördagar. Det är vanligt att mindre butiker har stängt på söndagar. Många shoppingcentra och större butiker har dock generösare öppettider och söndagsöppet.

De flesta större butiker, och många mindre, accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!