Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Dox by Qubus

2002 gick två tjeckiska designers, Jakub Berdych and Maxim Velcovsky, samman under namnet Qubus. Målet var att undersöka, experimentera med, och lyfta fram nya designer med material som porslin och glas. 2008 öppnade de butiken Dox by Qubus med försäljning av varor från Qubus och andra tjeckiska toppdesigners.

Här finns förutom glas och porslin även lampor, möbler och andra inredningsdetaljer. Dessutom finns en stor avldening med böcker om konst, arkitektur och design - och det gör inget om du inte kan tjeckiska, för många av böckerna är på engelska!

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Kiyanovsky Dmitry

Foto: plonevez

Foto: FotoOndra

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige.

Butiker har normalt öppet kl 9-18 på vardagar, och kl 9-13 på lördagar. Det är vanligt att mindre butiker har stängt på söndagar. Många shoppingcentra och större butiker har dock generösare öppettider och söndagsöppet.

De flesta större butiker, och många mindre, accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!