Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Holesovicka Trznice

Är det billig shopping som lockar dig så är Prag ett perfekt val, staden är nämligen som gjord för billig shopping. Holesovicka Trznice är i så fall ett namn du ska lägga på minnet. Den "Gula marknaden", som finns i ett gammal slakthus, är störst i Prag och här hittar du exempelvis skor, väskor, kläder, porslin och elektronik till riktigt bra priser. Passa på att pruta ordentligt!

Marknaden ligger på Moldaus norra flodbank. Tunnelbanelinje C och spårvagn stannar i närheten. Öppet hela dagen på måndagar till lördagar.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: glyptika

Foto: Nanok

Foto: Kiyanovsky Dmitry

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige.

Butiker har normalt öppet kl 9-18 på vardagar, och kl 9-13 på lördagar. Det är vanligt att mindre butiker har stängt på söndagar. Många shoppingcentra och större butiker har dock generösare öppettider och söndagsöppet.

De flesta större butiker, och många mindre, accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!