Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Hotel U Prince

Hotel U Prince ligger i Gamla Stan, mitt på torget. Om du tar sikte på det stora astronomiska uret så har du Hotel U Prince precis mitt emot detta ur. Hotellet besitter en restaurang med en fantastisk utsikt över alla de vackra och gamla husen runt omkring. Restaurangen är belägen allra högst upp i hotellets byggnad på en utomhusterrass och har öppet under sommarmånaderna. Man behöver inte med nödvändighet äta för att besöka restaurangen, utan kan knalla hit enbart för att ta en drink i baren eller bara njuta av det vackra vädret och utsikten.

Restaurangen är för övrigt vida känd för sina traditionella tjeckiska specialiteter och synnerligen läckra rätter från det internationella köket. Vill du äta gott och prisvänligt så rekommenderas denna restaurang.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: FranciscoGC

Foto: Stefanodav

Foto: Jana

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige. Ännu större prisskillnad är det på tjeckisk öl.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!