Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Mamaison Riverside

*****

Mamaison RiversideTopphotell med relativt centralt läge och som anses vara ett av Prags bästa hotell. (Hotellet har fått mycket goda vitsord från tidigare gäster.) Vill man bo i stadens absoluta centrum kanske man ska leta efter ett annat hotell, men Karlsbron och andra delar av centrala Prag når man på 10 minuter med spårvagn, eller på 20-30 minuters promenad. Lite trist kanske, annars hade det här hotellet förmodligen varit ett givet val för oss, men om man inte tycker avståndet är något problem så får man bra boende och mycket lyx för ett överkomligt pris. Mamaison Riverside har 45 rymliga och moderna rum med fräscha badrum.

Frukost ingår normalt i rumspriset.

Pris från ca 840 kr per natt och rum, med lägsta pris-garanti.

Boka och läs mer på Hotels.com

Karta – hitta hit

Innan du bokar

Vi rekommenderar centralt boende. Även om kollektivtrafiken fungerar bra är det vara skönt att slippa lägga tid och energi på transporter in till stadskärnan där folklivet, restaurangerna och det mesta av shoppingen finns.

Kontrollera om frukost ingår i priset. Även om vi anger att det ingår kan det finnas kampanjpriser som inte inkluderar frukost! Äter du hellre frukost ute är det dock sällan svårt att hitta bra och prisvärda caféer.

Läs genom vilka villkor som gäller för bokning och avbokning. Normalt betalar du med kreditkort direkt vid bokning. Avbokar du i tid (hur sent du kan avboka varierar mellan hotellen, men är ofta 24, 48 eller 72 timmar före ankomst) återbetalas pengarna.

Om Hotels.se

Hotels.se är en ledande leverantör av hotellrum över hela världen, och de erbjuder bokning både hos enstaka hotell och större hotellkedjor. Svenskspråkig kundtjänst finns tillgänglig i de fall du behöver extra hjälp.

Vi har själva använt Hotels.se vid ett flertal tillfällen och har alltid varit nöjda med resultatet. Det finns förstås fler sajter du kan boka hotell på, men Hotels.se är vår favorit och den vi alltid kan rekommendera!


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!