Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Radost FX

Vill du ha tips på en mycket trevlig och prisvärd restaurang så ska du lägga adressen Belehradksá 120 på minnet. Det är nämligen här som Radost FX ligger. Gillar du det vegetariska köket så är det absolut Radost FX som du ska besöka. Restaurangen har nämligen vegetariskt som sin specialitet.

Radost betyder "glädje" och denna restaurang har i flera år höjts till skyarna av initierat folk i branchen. Förutom restaurangen så finns här även en cocktailbar och en nattklubb som den brittiska tidskriften Ministry har utsett till en av de bästa i världen.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: mainwasser

Foto: txllxt

Foto: ©Luigi Petrazzoli

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige. Ännu större prisskillnad är det på tjeckisk öl.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!