Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

Triton

En bra utgångspunkt i jakten på en lämplig restaurang är Vaclavplatsen i centrala Prag. Dolt under Adria Hotel ligger en riktig guldgruva för alla finsmakare. Triton har en minst sagt säregen och högst personlig design. Restaurangen är nämligen utformad som en droppstensgrotta. Romantiskt är ett ord som ligger snubblande nära till hands.

Denna lilla pärla bland Prags många restauranger serverar god och mycket vällagad mat och servicen är den allra bästa tänkbara. Fisk och skaldjur tillhör specialiteterna och många besökare brukar tala sig varma för den ugnsbakade laxen med tillhörande rotfruktspure.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: ❤RABUGermany

Foto: SteveT

Foto: © Douglas MacGregor

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige. Ännu större prisskillnad är det på tjeckisk öl.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!