Boka hotell? Missa inte Hotels.com med över 450 hotell att välja mellan i Prag. Prisgaranti!

U Zeleného Stromu

U Zeleného Stromu är en pub/restaurang som du absolut inte får missa om du befinner dig i Prag. Denna lilla pärla ligger alldeles i närheten av den berömda Karlsbron så det är ganska lätt att hitta dit. Vill du uppleva den genuina pubkänslan i Prag och samtidigt få tillfälle att njuta av den världsberömda tjeckiska ölen så är U Zeleného Stromu ett måste för dig.

Restaurangen är känd för sin vällagade tjeckiska mat som dessutom serveras i riktigt stora portioner. Det är med andra ord ingen som helst risk för att du skulle tvingas gå hungrig därifrån. Stället är relativt livligt frekventerat av såväl Pragbor som gästande turister så det kan vara en smart idé att boka bord innan du går dit.

Karta – hitta hit

Fotografier fr?n omgivningen

Nedanst?ende fotografier tillhandah?lls av Panoramio och ?r upphovsr?ttsskyddade av respektive upphovsman.


Foto: Talavan

Foto: ©Luigi Petrazzoli

Foto: Ulrich Hässler, Dresden

Fotograf: http://fr.wikipedia.org/wiki/Utilisateur:Gr3mi, licens: GNU Free Documentation License, Version 1.2


Prisnivå och annan information

Priserna är generellt lägre eller betydligt lägre än i Sverige. En Big Mac kostar t.ex. ca 25 kr i Tjeckien jämfört med ca 45 kr i Sverige. Ännu större prisskillnad är det på tjeckisk öl.

Restauranger har ofta öppet till efter midnatt. Dagens lunch som vi har i Sverige, där en eller flera måltider serveras billigare under lunchen, förekommer sällan.

De flesta caféer och restauranger accepterar vanliga kontokort så som Master Card och VISA.


Den här webbplatsen använder cookies för att tillhandahålla tjänster, anpassa annonser och analysera trafik. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies. Mer information
Jag förstår!